dlmv-logo

Abonner på kalender

Det er muligt at blive tilmeldt LM's elektroniske kalender. På den måde får du LM's program direkte ind i din elektroniske kalender på din iPhone, smartphone, iPad eller tablet - og du skal ikke selv bruge tid på at taste møder mm. ind. Hver gang der kommer et nyt halvårsprogram, opdateres kalenderen.

LM's kalender er inddelt i flere kategorier: Lm (herunder også venskabscafé), Børneklub og Junior/teen. Du kan også abonnere på den kalender, som er aktuel for dig.

Hvordan? Det kræver, at du har en gmail (fx Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ), og at du sender en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , hvor du ligeledes skriver, hvilke kalendere du gerne vil abonnere på. Så vil du modtage en mail, hvori der står, om du er interesseret i at abonnere på kalenderen. I mailen skulle det også fremgå, hvad du skal gøre.

Den elektroniske kalender kommer ikke til at erstatte den nuværende PDF kalender, der sendes rundt via mail, men bliver et ekstra tilbud til dig, der bruger elektronisk kalender.